dimecres, 10 de juny de 2015

FESTA CLOENDA EURONET 50X50


La festa cloenda de l' euronet 50x50 l'hem fet el 9 de juny a les reials drassanes del museu maritim de Barcelona.

Un grup de 6 alumnes de cicle mitjà i superior hem anat al museu marítim a la festa de cloenda on ens tenien preparades moltes sorpreses i activitats. A les 8 del matí hem sortit amb trasport públic cap a Barcelona, hem baixat del tren a la plaça Catalunya i tot caminant hem arribat al museu baixant per la rambla tot aprofitant per fer turisme per la ciutat.
El primer que ens hem trobat és una exposició gegantera que hi ha al palau de la virreina, tot continuant avall ens hem parat que se'ns feia la boca aigua amb l'aparador de la pastisseria escribà , i d'estil modernista , hem passat pel gran teatre del Liceu, hem entrat al mercat de la boqueria i hem pogut admirar la diferent varietat de productes que allà hi venen i finalment ens hem fet una foto amb l'estatua de Colon. Ha estat una caminada força cultural.

Una vegada hem arribat al museu maritim ens han explicat les activitats que fariem.Primer ens han distribuit per grups petits i comencem  fent un mural sobre com està  a la nostra mà estalviar energia. La segona activitat consisteix en jugar a un joc similar a l'oca però amb preguntes relacionades amb l'estalvi energènic, i ens ha anat prou bé.Finalment com a cloenda de la festa hem gaudit d'un espectacle a càrrec del Dani Jimenez sobre experiments cinentifics on el foc ha estat el gran protagonista. El fil conductor de l'espectacle era un conte que des de l'època pre-històrica ens explicava com a anat evolucionant el consum energènic i l'abús que se n'ha arribat a fer. Parlava sobre la cerca de noves fonts energètiques i el canvi contagiós d'hàbits de consum energètic. Per sort ara tots som més conscients i entre altres  gràcies aquests programes com l'euronet podem ajudar a cuidar el medi ambient.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada