dimarts, 9 de juny de 2015

FESTA DEL DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

Divendres, 5 de juny de 2015

Festa del Dia Mundial del Medi Ambient

Activitats diverses:
Berenar (de 17 a 17.30 h): pa amb xocolata i suc per a tots els assistents.
Mercat d'intercanvi: mercat de segona mà que té per objectiu donar una vida més llarga als objectes que ja no necessitem o no fem servir. Només cal que les dues parts es posin d'acord i que els objectes estiguin en bon estat. Els objectes es canviaran entre els participants que tinguin una paradeta, mai amb diners.
Taller de granissats a pedals: promoure l'ús de les energies sostenibles oferint productes fabricats utilitzant l'energia generada amb bicicletes estàtiques generadores d'energia. Es tracta de fabricar granissats de llimona amb petits electrodomèstics que funcionen amb l'electricitat generada pedalant a les bicis generadores.
Taller de crispetes amb cuina solar (a càrrec de Biosen): donar a conèixer com l'energia solar aporta suficient poder calorífic per preparar tot tipus d'alimnets, en aquest cas, un bol de crispetes.
Taller de construcció de ginys elèctrics: jugarem amb piles, fils elèctrics, plaques solars, voltímetres i motors per acabar construint sistemes simples amb cinètiques complexes, com un llapis tremolador que fascina a grans i petits. Un taller transversal que explora les fronteres entre l'art i la tècnica.
L'aventura dels residus: espai lúdic del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental format per una vintena de jocs d'habilitat, de competició, de concentració... sobre reducció, separació i reciclatge de residus per aprendre i divertir-se.
Taller de xapes amb retalls de roba: reutilitzar retalls de roba per fer xapes.
Taller per fer un atrapa idees i un ventall: elaboració de dues manualitats a partir d'un plat de cartó.
Gravació d'un vídeo: alguns representants del Consell d'Infants muntaran un racó per gravar un vídeo i faran algunes preguntes sobre temes relacionats amb el medi ambient.

Horari | 17:00
Destinataris | Infància
Organitza | Consell d'Infants

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada